You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Buitenschilderwerk

Onderhoud aan uw woning en bedrijfspand is en blijft noodzakelijk. Daarom heeft een goed geschilderde woning of bedrijfspand een grotere meerwaarde op uw kostbare bezit!

Zodra u kleine scheurtjes ziet, verflagen die verpoederen, kitnaden die open gescheurd zijn of het begin van verfbladdertjes. Dan is het de hoogste tijd dat u, uw kostbare bezit vrijblijvend laat inspecteren door Opgenoort Schilderwerken!!

Eerst neem ik uw wensen en ideeën door,  vervolgens inspecteer ik de staat van het houtwerk en eventueel de wanden. Ik schat daarbij in of er binnen een afzienbare tijd iets moet gebeuren of dat het nog enig uitstel kan verdragen. Stel dat de winter er zo aankomt, kan ik eerst het houtwerk met de meeste gebreken aanpakken en in het volgend voorjaar de rest van uw woning! Alles kan in goed overleg geregeld worden.

Ik breng binnen enkele weken een vrijblijvende offerte voor u uit!  Deze gaat gepaard met een rapportage van mijn bevindingen, daarbij worden de benodigde werkzaamheden en uw wensen op een rij gezet. Als u graag wil dat ik de offerte persoonlijk met u doorneem is dat geen enkel probleem.

Opgenoort Schilderwerken beschikt over modern steiger materiaal, waarmee ook de dakkapellen goed aangepakt kunnen worden. Wij komen veilig bij elk moeilijk bereikbare plek om het goed en vakkundig in orde te maken.