You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Muren en plafond spuiten in Hall

Ben u op zoek naar een professionele, ervaren schilder in Hall? Dan bent u bij ons, Opgenoort schilderspuitwerk, op het juiste adres. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring. Van het spuiten van plafonds en muren hebben wij ons specialisme gemaakt. Door het latex spuiten van uw muren en plafonds krijgt u het mooist mogelijke resultaat.

Latex spuiten in Hall

Opgenoort schilderspuitwerk gebruikt uitsluitend het beste materiaal om uw muren en plafonds te spuiten. Het spuiten heeft vele voordelen. Het resultaat is zeer strak, minder kans op vlekken en het is ook nog eens sneller klaar. Het beste resultaat wordt behaald door het spuiten met latex.

Verwarmd lak spuiten in Hall

Een verwarmde slang aangesloten op een Airless Spuitmachine maakt het mogelijk de verf op de, van de schilder gewenste temperatuur te brengen, daardoor zijn de spuiteigenschappen van de lak of verf positief beïnvloedbaar. Deze manier van spuiten wordt veelal toegepast voor het spuiten van trappen, kozijnen, ramen en deuren.


Latex spuiten voordelen: wanden en plafonds

* structuur van wanden en plafonds blijft mooi behouden door egale aanbreng van de verf         voorbeeld (schuurplafond)

* nieuw spackwerk met 1 spuitgang klaar / rollen moet je 2 keer doen grote kans op vlekken     en banen

* donkere kleuren met 1 spuitgang dekkend

* hoger laagdikte waardoor een egaal strak eindresultaat ontstaat zonder strepen of     aanzetten

* voelt glad aan daardoor beter afwasbaar

* geen pluisjes van roller / opgedroogde verfvelletjes van rolrooster in de verf

* veel situaties sneller dan rollen